De datums voor de Toerritten van 2018 zijn weer ingedeeld.

"KLIK HIER VOOR INFO OVER DE TOERRITTEN"

Motor Vereniging Almere maakt het ieder jaar weer mogelijk om de mooiste plaatsjes van ons kikkerlandje en eromheen te bekijken vanaf de tweewieler.

Hoe gaat dit nu in zijn werk?

De Toerritten worden vooraf uitgezet en digitaal verwerkt in o.a Carmin bestanden.

Op de dag van inschrijving kunt u deze in u navigatie laden en een keuze maken om deze zelfstandig of met een groepje te rijden.

Voor de de toerritten in Nederland vragen wij  van u een kleine bijdrage voor onze organisatie.

Wil u mee op één van de  buitenlandse ritten ? Houd u dan vooral deze website in de gaten.

U kunt op het moment dat deze vermeld staan inschrijven via het inschrijfformulier die dan aanwezig zal zijn met daarop meer details over de rit en verblijfplaatsen.

Tevens zullen de dar voor geldende kosten vermeld staan.

Voor Leden zijn de door MVA georganiseerde nederlandse toerritten gratis te rijden.

Leden betalen een gereduceerd tarief voor deelname aan de buitenlandse ritten.

Hebben wij uw interesse gewekt ???

Ook hiervoor geld dat u van harte welkom bent tijdens de openingstijden van de motorvereniging.

Wij laten u ons gebouw graag zien en kunnen uw eventuele vragen onder het genot van een bakkie koffie\thee beantwoorden.