inschrijfformulier

Groene Weekend 2020

Donderdag 23 t/m Zondag 26 April 2020

(1-persoons kamers zijn alleen op aanvraag en tegen een extra toeslag van € 70,- beschikbaar)
De kosten voor deelname bedragen voor leden € 190,- en voor niet-leden € 215,- incl. toeristenbelasting excl. 1 persoonskamer toeslag indien gewenst a € 70,-. Daarbij zijn inbegrepen: - 3 nachten op basis van halfpension in een 2-persoons kamer - 4 ritten (Donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag) als Garmin-bestand . De ritten zullen alleen als Garmin-bestand beschikbaar worden gesteld. Een op papier uitgeschreven route zal dus niet voorhanden zijn.
Totaal
Ondergetekende gaat akkoord met de inschrijving en zal ervoor zorgen dat de betaling uiterlijk 16 April 2020 is overgeschreven op rekening NL54INGB0001553861 t.n.v. Motorvereniging Almere te Almere o.v.v. “GW2020”.

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrieven van Motor Vereniging Almere.

Wij houden u dan op de hoogte van onze toerritten en ontwikkelingen van MV-Almere.

P.s bent u al lid van MVA dan bent u automatisch ingeschreven en hoeft u zich niet apart aan te melden.voor deze nieuwsbrief.

Hoe is MVA ontstaan.

Motorvereniging Almere (MVA) bestaat vanaf 1977. Als een van de eerste verenigingen in de nieuwe stad Almere is de MVA opgericht door - hoe kan het ook anders - een stelletje motorfanaten.
Na een aantal jaren een ruimte gehuurd te hebben werd besloten een eigen onderkomen te gaan bouwen. De start van de bouw was in 1987 en in 1989 was de officiële opening van ons eigen clubgebouw in Almere Haven, op het sportpark 'De Wierden'.

Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd in en om het clubgebouw. Denk daarbij aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, BBQ, het novemberfeest, Sinterklaas avond, het oud-en-nieuwfeest e.d.