23-03-2020 19:00

Beste leden en bezoekers van Motor Vereniging Almere,
Vandaag heeft de overheid besloten in de strijd tegen het Corona virus om ook (sport)vereniging voorlopig de deuren te laten sluiten.
Per 15-03-2020 18:00
Wij zullen dan ook de deuren gesloten houden tot minimaal 01 Juni

Met vriendelijke groet,
Bestuur MVA
Disclaimer: Wij doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk van juiste informatie te voorzien waar dit binnen onze mogelijkheden ligt.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Door overweldigende belangstelling is de inschrijving gesloten.

Hoe is MVA ontstaan.

Motorvereniging Almere (MVA) bestaat vanaf 1977. Als een van de eerste verenigingen in de nieuwe stad Almere is de MVA opgericht door - hoe kan het ook anders - een stelletje motorfanaten.
Na een aantal jaren een ruimte gehuurd te hebben werd besloten een eigen onderkomen te gaan bouwen. De start van de bouw was in 1987 en in 1989 was de officiële opening van ons eigen clubgebouw in Almere Haven, op het sportpark 'De Wierden'.

Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd in en om het clubgebouw. Denk daarbij aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, BBQ, het novemberfeest, Sinterklaas avond, het oud-en-nieuwfeest e.d.

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrieven van Motor Vereniging Almere.

Wij houden u dan op de hoogte van onze toerritten en ontwikkelingen van MV-Almere.

P.s bent u al lid van MVA dan bent u automatisch ingeschreven en hoeft u zich niet apart aan te melden.voor deze nieuwsbrief.