21 Maart de MVA Lenterit
De Lenterit, gaat weer zoals gebruikelijk in oostelijke richting.
Over de Veluwe rijden we naar de IJsseldijk bij Terwolde.
Hierna volgen de deze dijk tot Zutphen, waarna we aan de oostzijde tot aan Doesburg rijden, via Rheden rijden we de Posbank over, om via de Oostelijke Veluwzoom weer naar het noorden te rijden.
Het laatste stuk van de route gaat ten noorden van Apeldoorn richting Garderen, waar het eindpunt van de route is.

RIJ VEILIG – HOU AFSTAND – DENK OM DE MAXIMUM SNELHEID

MVA Lente rit 2021

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om het GPX bestand van de Lente rit te kunnen verkrijgen.

Helaas is het niet mogelijk om de rit te laten starten met een lekker bakje koffie bij ons in het clubhuis maar willen wij u deze wel aanbieden zodat u deze geheel naar eigen inzicht kunt gaan rijden wanneer u dat wilt.

De route is zoals u gewent bent van ons recent nagereden en deze bieden wij u gratis aan.

Wij bieden u aan het einde van dit formulier de mogelijkheid om een donatie te kunnen doen aan ons. Dit wordt zeer gewaardeerd maar is zeker geen verplichting.

Met vriendelijke groet,

Motor Vereniging Almere

Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, u kunt ook verder gaan zonder een donatie door op de ander knop te klikken.

Bedrag graag als voorbeeld ingeven v.b 5.00 dank u.
Vergeet s.v.p. niet uw email adres in te vullen