Your browser doesn't support SVG images

inschrijfformulier

Groene Weekend 2019

Donderdag 09 Mei t/m zondag 12 Mei 2019

(1-persoons kamers zijn alleen op aanvraag en tegen een extra toeslag van € 30,- beschikbaar)
De kosten voor deelname bedragen voor leden € 184,- en voor niet-leden € 209,- incl. toeristenbelasting. Daarbij zijn inbegrepen: - 3 nachten op basis van halfpension in een 2-persoons kamer - 4 ritten (donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag) als Garmin-bestand - T-shirt van de Motorvereniging Almere. De ritten zullen alleen als Garmin-bestand beschikbaar worden gesteld. Een op papier uitgeschreven route zal dus niet voorhanden zijn.
Ondergetekende gaat akkoord met de inschrijving en zal ervoor zorgen dat de betaling uiterlijk donderdag 05 Mei 2019 is overgeschreven op rekening NL54INGB0001553861 t.n.v. Motorvereniging Almere te Almere o.v.v. “GW2019”