Toer Informatie

Toercommissie zoekt versterking.

Enkele maanden geleden gaf Floris bij mij aan te willen stoppen met zijn werkzaamheden voor de toercommissie. Hij wil meer tijd vrijmaken voor het rijden van offroadritten.
Bij deze wil ik hem bedanken voor alle ritten die hij de afgelopen jaren voor de club heeft uitgezet en waarvoor we vaak zeer positieve reacties mochten ontvangen van de deelnemers.

Bij deze is de toercommissie op zoek naar een enthousiast nieuw lid voor het uitzetten en maken van tourritten.  Gevraagd wordt een redelijke topografische kennis van Nederland en kennis van BaseCamp voor het maken van de routes, dat laatste wil ik je eventueel graag leren.

De toercommissie bestaat op dit moment uit; Theo Giling, Johan Roemer en Jan van Es.

Als je je wilt aanmelden, of voor meer informatie, kun je altijd contact met mij opnemen. Meestal ben ik op dinsdag- of vrijdagavond in het clubhuis te vinden.

Jan van Es

tel: 0628875664