Your browser doesn't support SVG images

inschrijfformulier

Groene Weekend 2020

Donderdag 23 April t/m zondag 26 April 2020

(1-persoons kamers zijn alleen op aanvraag en tegen een extra toeslag van € 70,- beschikbaar)
De kosten voor deelname bedragen voor leden € 190,- en voor niet-leden € 215,- incl. toeristenbelasting,excl. 1 pesoons kamer toeslag €70,- (indien gekozen). Daarbij zijn inbegrepen: - 3 nachten op basis van halfpension in een 2-persoons kamer - 4 ritten (donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag) als Garmin-bestand - T-shirt van de Motorvereniging Almere. De ritten zullen alleen als Garmin-bestand beschikbaar worden gesteld. Een op papier uitgeschreven route zal dus niet voorhanden zijn.
Ondergetekende gaat akkoord met de inschrijving en zal ervoor zorgen dat de betaling uiterlijk donderdag 16 April 2020 is overgeschreven op rekening NL54INGB0001553861 t.n.v. Motorvereniging Almere te Almere o.v.v. “GW2020”