mva_logo

INSCHRIJFFORMULIER NIEUW LID

Registratie Nr.: 1635330820

Enkele vragen voor het “clubarchief”:

Wat wij u nog willen vertellen:

• Het lidmaatschapjaar is gelijk aan het kalenderjaar.
  • Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 25,= (gezinslid € 12,50). Dit bedrag ontvangt u retour indien u het lidmaatschap van de MVA beëindigt. Als voorwaarde van restitutie geldt dat u middels een schriftelijke kennisgeving voor 1 november van een jaar opzegt en dat u al uw contributie heeft voldaan.
  • De contributie per kalenderjaar bedraagt 2021: € 65,00 (lid), € 36,75 (gezinslid). De contributie bedraagt in het jaar van aanmelding: 100% bij aanmelding in eerste kwartaal, 80% in tweede kwartaal, 60% in derde kwartaal en 40% bij aanmelding in het vierde kwartaal.
  • U ontvangt binnen een maand na aanmelding een rekening voor uw lidmaatschap.
  • Voor de volgende jaren maken wij gebruik van een incasso, om de contributie innen.
  • U ontvangt regelmatig ons clubblad MVA-info.
  • De MVA heeft een website, zie voor nog meer informatie: http://www.motorvereniging.nl
  • De MVA kent een huishoudelijk reglement. Deze treft u bijgaand aan.
  • Voor onze privacy policy kijk op www.motorvereniging.nl/privacy-avg

Houd u er rekening mee dat na u op volgende en verzenden heeft gedrukt u niet meet de webpagina sluit.
aansluitend nat het verzenden zal de Ideal betaling zichtbaar worden.

MVA Kiekendief toer rit 2021

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om het GPX bestand van de Kiekendief rit te kunnen verkrijgen.

Het is mogelijk om de rit te starten met een lekker bakje koffie bij ons clubhuis.
Dit zullen we wel buiten het gebouw doen maar er kan gestart worden na een lkeer bakkie koffie.

We kunnen u nog niet helpen met het inladen van uw navigatie maar bieden u welde mogelijkheid om deze alvast te downloaden van onze website.
Tevens hebben wij besloten ook deze rit u aan te bieden zonder verplichtingen en de mogelijkheid dat u een eventuele donatie kan doen.

Wij bieden u aan het einde van dit formulier de mogelijkheid om een donatie te kunnen doen aan ons.
Dit wordt zeer gewaardeerd maar is zeker geen verplichting.

Motor Vereniging Almere

Dank voor uw donatie aan  MVA.

En wensen u nog veel veilige kilometers en mooi weer natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

Dank voor uw inschrijving.

De benodigde bestanden zullen binnen enkele ogenblikken in uw mailbox aankomen.

Met vriendelijke groet,

Mocht u overwegen om lid te worden dan raden wij u het volgende aan.

Kom gezellig langs op Dinsdag of Vrijdag. Wij zijn open vanaf 20:00 uur.

Wij ontvangen u graag en leiden u graag rond in ons verenigingsgebouw. DAn kunt u zelf mee maken wat voor mensen er bij MVA rond lopen.

Heeft u al besloten lid te worden en wilt u zich inschrijven dat kan natuurlijk altijd.

U kunt het inschrijfformulier downloaden, invullen en dan inscannen\fotograferen en per email aan ons toesturen. Of afkomen geven op Dinsdag of Vrijdag avond.

Heeft u vragen stel ze gerust.

U kunt dit per email doen.

Dank voor u registratie.

Uw aanvraag formulier is succesvol verzonden