Overweegt u om misschien lid te worden van MVA?

Dat kan op verschillende manieren.
- Kom gerust even buurten op een dinsdag of vrijdag avond en wij laten u graag ons verenigingsgebouw en werkplaats zien. En onder het genot van een lekker bakkie koffie kunt u alle vragen stellen als u die heeft.

Zijn er speciale voorwaarde om lid te mogen worden van MVA en wat zijn de eventuele verplichtingen die ik kan verwachten.
- Wij stellen geen eisen aan het hebben van een motor of een specifiek merk type etc. het maakt ook niet uit of deze nu nieuw of iets ouder of zelfs een oldtimer is.

Moet ik verplicht mee rijden met de georganiseerde toeritten.
- NEE u bepaald zelf of u gaat rijden of niet en is zeker niet verplicht. (wel heeft u het voordeel dat de routes gratis beschikbaar zijn voor leden).

Zijn er dan wel verplichtingen?
- Die hebben wij ook maar die proberen wij zo minimaal mogelijkk te houden.
   Als u lid wordt dan verwachten wij dat u meestal maar 1 x per jaar 3 uurtjes komt helpen met het schoonmaken en houden van het verenigingsgebouw.

U kunt ons tevens helpen om af en toe eens achter de bar te komen staan op een Dinsdag of Vrijdag en wordt zeer gewaardeerd.
je kan je ruim vantervoren opgeven op welke datum je dit zou willen doen en wij leggen je het helemaal uit.
En wees gerust ook hiervoor zit er vaak genoeg voldoende ervaringsdeskundige die je zullen helpen als het even niet helemaal duidelijk is.

Hoe werkt het als ik wat wil drinken aan de bar.
Dat is heel simpel MVA werkt met drank kaarten die je aan kunt schaffen en met pin kan betalen.
Hierop staan een 40 tal  mva logo's en deze worden bestempelt naar de afgenomen waarde van een drankje die veelal 2 tot 3 stempels zullen zijn.

Kortom een avondje MVA hoeft zeker niet duur te zijn maar wel gezellig. 

Heet u nog vragen stel ze gerust.

Hebben wij u nu al overtuigd dan willen wij u uitnodigen om op Dinsdag of Vrijdag avond geheel vrijblijvend vanaf 20:00 bij ons langs te komen.
Wij zullen u dan rondleiden en al uw openstaande vragen beantwoorden.
Besluit u om lid te worden dan kan dar meet geregeld worden of wilt u nog er even over denken, geen enkel probleem wij zullen u dan een link meegeven waar u zich online kan inschrijven.
Aan het einde rekend u meteen het lidmaatschap af voor de komende periode en gaan voor u jou aan de slag om je gegevens te verwerken en je op te nemen in de verschillende informatie groepen. 

Hieronder nog even een overzicht van wat de kosten bedragen voor een MVA lidmaatschap

  • Het lidmaatschapjaar is gelijk aan het kalenderjaar.
  • Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 25,= (gezinslid € 12,50). Dit bedrag ontvangt u retour indien u het lidmaatschap van de MVA beëindigt. Als voorwaarde van restitutie geldt dat u middels een schriftelijke kennisgeving voor 1 november van een jaar opzegt en dat u al uw contributie heeft voldaan.
  • De contributie per kalenderjaar bedraagt 2023: € 67,50 (lid), € 40,50 (gezinslid). De contributie bedraagt in het jaar van aanmelding: 100% bij aanmelding in eerste kwartaal, 80% in tweede kwartaal, 60% in derde kwartaal en 40% bij aanmelding in het vierde kwartaal.
  • U ontvangt binnen een maand na aanmelding een rekening voor uw lidmaatschap.
  • Voor de volgende jaren maken wij gebruik van een incasso, om de contributie innen.