De afgelopen dagen heb ik eens flink gebladerd en met het mooie weer in aantocht wil ik weer ergens naar toe.

Echter de realiteit gebied me na te denken over het feit of alle mooie bestemmingen wel bereikt zullen worden. Op dit moment gooit Corona nog veel roet in het eten. Wat is dus haalbaar, wanneer is welke reis uitvoerbaar. Wanneer kan ik weer vrij alle grenzen over zonder continu achterom te moeten kijken of er niet een controleur mij komt vragen wat ik in dat land aan het doen ben.

In de praktijk zal het wel ritten zijn in Nederland zijn waar de eerste reizen naar toe gaan.

Voor dit jaar staan er weer de gebruikelijke rit van MVA op de agenda, onderstaand de agenda onder voorbehoud i.v.m. Corona, voor dit jaar:

17 t/m 20 September   het MVA Vulkanen Weekend
17 Oktober de MVA Kale bomentocht

Het Vulkanen Weekend, ook dit jaar gaan we weer naar het wel bekende hotel Maas in Lutzerath. De routes zijn dezelfde als verleden jaar alleen in de omgekeerde richting, de wegopbrekingen die er verleden jaar inzaten zullen nu wel over zijn, hierdoor zal vooral de route naar het noorden iets anders van vorm zijn.

De Kale Bomen tocht, deze route gaat weer door het Groene Hart naar het rivieren gebied. We rijden over diverse dijken en zullen diverse pontjes nemen, om te eindigen in Achterveld. De route va deze rit is noch niet exact bepaald, in grote lijn zullen deze overeenkomen met de routes van verleden jaar.

De Toercommissie.